• +47 934 99 979
  • ja(a)molje.no

Monthly Archivejuni 2018

FASIT en ny forestilling av, om, og med Pål Riise

FASIT.
En forestilling av, om, og med Pål Riise.

Mannen med flere svar enn det finnes spørsmål er tilbake…..!!

 

Komiker Pål Riise har i de senere år virkelig etablert seg som en av de mest kjente humoristene fra vårt nordligste fylke. Han har de siste årene underholdt for fulle hus med sine enmannsshow.

Årets helaftens forestilling fra Riise har fått navnet FASIT, og ifølge moromannen selv var nettopp denne forestillingen nærmest umulig å komme utenom. Han mener nemlig at han allerede i årevis har delt rundhåndet av sin enorme visdom og sine fasitsvar til folket.

Pål har i årevis gitt svar på ting man ikke engang visste at man lurte på. Alt fra lengden på Lambis toalettpapir, via antall meter taffelsticks i en pose, til egnet koketid på Freias påske-egg.

Med årets forestilling er vi på en måte kommet frem til siste side i dette kapittelet, og svarene skal nå kontrolleres opp mot fasiten som står på siste side. Heldigvis trenger du ikke snu hodet opp/ned for å få det med deg. Pål har nemlig tenkt å presentere den til deg i kjent stil via en mikrofon, slik at du ikke kan unngå å få hevet nysgjerrigheten.

 

Så dersom du lurer på hva som egentlig er løsningen på dagens små og store verdensproblemer, ja da kontakter du Mølje Rådgivning for booking av Pål Riise, mannen med flere svar enn der finnes spørsmål, presenterer endelig FASIT

Kirkenesdagene 2018

I tradisjon tro så arrangerers Kirkenesdagene første helga i august. I år har Mølje fått oppdraget med å oppdatere websiden www. kirkenesdagene.no og facebook siden